Over mij

Acupunctuur UtrechtMijn naam is Daan Kayser. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in Oosterse filosofie en levenswijsheid. Wat mij aanspreekt is de praktische toepasbaarheid van deze eeuwenoude wijsheid, zoals het streven naar het leven in balans en harmonie met je (natuurlijke) omgeving. Dit bracht mij ertoe om acupunctuur te gaan studeren. In 2008 heb ik de vakopleiding Chinese Geneeskunde afgerond en ik ben in 2011 afgestudeerd in Traditionele Acupunctuur bij Academie Qing Bai. Vervolgens heb ik ook een eenjarige opleiding Westerse geneeskunde gedaan.

Mijn doel met Baidu is om mensen te ondersteunen bij het realiseren van een gezond en gelukkig leven. Acupunctuur en de daarbij horende filosofie van balans en harmonie zijn daarbij een effectief middel.

Verder blijf ik mijzelf ontwikkelen door het volgen van verschillende cursussen binnen de acupunctuur. Afgelopen zomer heb ik ook een training gedaan in het acupunctuurziekenhuis in Vietnam. Een bijzondere en leerzame ervaring!

Acupunctuur Hanoi

Naast acupunctuur doe ik ook sinds 2001 Tai Chi Chuan. Een bewegingsleer gebaseerd op het Taoïsme, de Chinese geneeskunde en martiale kunsten. Doordat acupunctuur en Tai Chi een gemeenschappelijke basis hebben en door het bestuderen van beide disciplines blijf ik mijn inzicht en kennis ontwikkelen.